100+ Elégedett Ügyfél
Rólunk

Ismerje meg a measure csapatát

Ipari automatizált rendszerek tervezése és kivitelezése.

Bemutatkozás

Cégünk, automatizált vezérlő rendszereket tervez, fejleszt és kivitelez ipari berendezésekhez, gyártósorokhoz és termékekhez.
Gyáraknak és üzemeknek modern automatizált megoldásokat szállítunk, melyek átláthatóvá teszik a termelést és értékes humán erőforrásokat szabadítanak fel az automatizmusok bevezetésével.
Célgép gyártó cégek számára egyedi automata vezérlőrendszereket készítünk gépeik vezérléséhez.


A Measure-Tech Kft. 2007-ben kezdte meg működését. Kezdetben ipari mérőműszerek kereskedelmével, telepítésével, karbantartásával foglalkozott, majd fokozatosan egyre nagyobb teret kapott, az ipari automatizálási rendszerek tervezése, kivitelezése, mely napjainkban a fő tevékenységi területünk.

A technológia gyors fejlődésével lépést tartva, folyamatosan fejlesztjük mind az eszközparkunkat, mind pedig kollégáink felkészültségét, képzések és tanfolyamok formájában. A folyamatos fejlődés eredményeként képesek vagyunk egyre magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtani, ezzel biztosítva a megbízható üzemvitelt, valamint termelékenység és hatékonyság növelését partnereink számára.
stabil vállalkozás

minősítéseink

Minőségbiztosítás
Elkötelezettek vagyunk a minőség és a biztonság iránt, folyamataink és erőforrásaink átláthatóak és optimalizáltak. Kiemelten fontosanak tartjuk a fenntarthatóságot, alkalmazottaink motiváltságát, valamint ügyfeleink elégedettségét.
Dokumentum letöltése
Pénzügyi stabilitás
Cégünk a Bisnode AAA tanúsítványával rendelkezik, ami azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.
Dokumentum letöltése
Rólunk

Elérhetőségeink