100+ Elégedett Ügyfél
Rólunk

Ismerje meg a measure csapatát

Villamos vezérlések és  automatizált rendszerek tervezése és kivitelezése, 15+ év tapasztalattal.

Bemutatkozás

Cégünk, automatizált vezérlő rendszereket tervez, fejleszt és kivitelez ipari berendezésekhez, gyártósorokhoz és termékekhez.
Gyáraknak és üzemeknek modern, megbízható automatizált megoldásokat szállítunk, melyek átláthatóvá teszik a termelést és értékes humán erőforrásokat szabadítanak fel az automatizmusok bevezetésével. Termékfejlesztő cégek számára automata vezérlőrendszereket készítünk, akiknek egyedi vezérlésre van szükségük termékeik működtetéséhez.


A Measure-Tech Kft. 2007-ben kezdte meg működését. Kezdetben ipari mérőműszerek kereskedelmével, telepítésével, karbantartásával foglalkozott, majd fokozatosan egyre nagyobb teret kapott, az ipari automatizálási rendszerek tervezése, kivitelezése, mely napjainkban a fő tevékenységi területünk.

A technológia gyors fejlődésével lépést tartva, folyamatosan fejlesztjük mind az eszközparkunkat, mind pedig kollégáink felkészültségét, képzések és tanfolyamok formájában. A folyamatos fejlődés eredményeként képesek vagyunk egyre magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtani, ezzel biztosítva a megbízható üzemvitelt, valamint termelékenység és hatékonyság növelését partnereink számára.
Megbízható, stabil vállkozás

Velünk nem Kockáztat

Minőségbiztosítás
Elkötelezettek vagyunk a minőség és a biztonság iránt, folyamataink és erőforrásaink átláthatóak és optimalizáltak. Kiemelten fontosanak tartjuk a fenntarthatóságot, alkalmazottaink motiváltságát, valamint ügyfeleink elégedettségét.
Dokumentum letöltése
Pénzügyi stabilitás
Cégünk a Bisnode AAA tanúsítványával rendelkezik, ami azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.
Dokumentum letöltése
Rólunk

Elérhetőségeink